Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Alphen aan den Rijn

Urban Villa

Doelgroep

GGZ, Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychiatrische problematiek, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Urban Villa is een woonlocatie in Alphen aan den Rijn. Hier wonen eenentwintig mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Urban Villa

Bij Urban Villa heb jij je eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keukentje. Er zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Ook kun je mee-eten of helpen met het koken. Maar je mag natuurlijk ook in je eigen appartement koken of je maaltijd ophalen en in eigen appartement eten. De locatie heeft 4 woonlagen en is voorzien van een lift.

Vrijwilligers

Er zijn vrijwilligers die leuke dingen met ons doen. Zo gaan we wel eens wandelen en doen we spelletjes. Of we gaan ergens koffiedrinken.

Adres
Uranusstraat 628
2402 CG Alphen aan den Rijn

Eigen regie

De begeleiding binnen Urban Villa is gericht op eigen regie en leren zelf verantwoordelijkheid te dragen voor je keuzes. We kijken samen met jou naar het verbeteren van je sociale netwerk en hoe je veilig kunt omgaan met social media. We ondersteunen je bij de zorg voor je appartement en de omgang met anderen. Samen kijken we of je werk en dagbesteding goed bij je past.

"De vrijwilligers doen leuke dingen met ons zoals spelletjes"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons