Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Urban Villa

Urban Villa

Urban Villa is een woonlocatie in Alphen aan den Rijn. Hier wonen eenentwintig mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Urban Villa

Bij Urban Villa heb jij je eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, badkamer en keukentje. Er zijn ook twee gemeenschappelijke huiskamers. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Ook kun je mee-eten of helpen met het koken. Maar je mag natuurlijk ook in je eigen appartement koken of je maaltijd ophalen en in eigen appartement eten. De locatie heeft 4 woonlagen en is voorzien van een lift.

Eigen regie

De begeleiding binnen Urban Villa is gericht op eigen regie en leren zelf verantwoordelijkheid te dragen voor je keuzes. We kijken samen met jou naar het verbeteren van je sociale netwerk en hoe je veilig kunt omgaan met social media. We ondersteunen je bij de zorg voor je appartement en de omgang met anderen. Samen kijken we of je werk en dagbesteding goed bij je past.

Vrijwilligers

Er zijn vrijwilligers die leuke dingen met ons doen. Zo gaan we wel eens wandelen en doen we spelletjes. Of we gaan ergens koffiedrinken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina