Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Tussen de Eiken

Tussen de Eiken

Tussen de Eiken is een intensieve zorglocatie in Apeldoorn. Hier wonen jongeren met en zonder lichte verstandelijke beperking (LVB), eventueel met bijkomende gedragsstoornissen.

Wonen bij Tussen de Eiken in Apeldoorn

Er zijn twee geschakelde woningen en we bekijken bij aanvang van de bewoning welke kamer het beste aansluit bij de wensen van de toekomstige bewoner. De hoeveelheid jongeren die bij ons woont is wisselend. Er zijn maximaal 12 bewoners, in leeftijd variërend van 12 tot 23 jaar. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. De woonkamer met keuken is gemeenschappelijk, evenals de badkamer en de speelruimte met televisie, iPad en computers.

Het is belangrijk dat onze bewoners zich thuis voelen én iets leren

Bij Tussen de Eiken bieden we intensieve zorg door professionels (Triple C). Daarbij staan de wensen en behoeften van de bewoner centraal en proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij het normale leven. We proberen het huis zo gezellig mogelijk te maken waardoor bewoners zich op hun gemak voelen. Samen met de mensen die belangrijk zijn in het leven van de bewoner, onderzoeken we op welke wijze de bewoner zich zoveel mogelijk thuis voelt en wat hij of zij wil leren. Dat kan bijvoorbeeld zijn: leren koken voor zichzelf of een groep, met financiën omgaan of vrienden maken en houden.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina