Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

SUHA

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, NAH, Dementie

Locatietype

Logeren en opvang, Woonlocatie

Faciliteiten

Lift

Woonvorm

Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

SuHa is een woonlocatie in Amsterdam voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).In Amsterdam staat onze splinternieuwe locatie: SuHa. Speciaal voor jou! Op een geweldige locatie vlakbij het Osdorperplein en met een disco om de hoek. Is het zomers lekker weer? Dan is het strand van de Sloterplas op loopafstand.

Wonen bij SuHa
Als je bij SuHa komt wonen krijg je een eigen appartement van ongeveer 50 vierkante meter. Met een eigen douche en wc. Het enige wat je deelt is de gemeenschappelijke woonkamer, wel zo gezellig. En daar vind je ook de begeleiders voor een praatje, kop koffie, je post doorspreken of een spelletje. Samen eten doen we daar ook graag.

Ontmoeten
Samen gaan we ook contact leggen met onze buren. We gaan actief kijken hoe we positief kunnen bijdragen aan de wijk. Bijvoorbeeld door met de buurt activiteiten te organiseren of onze buren uit te nodigen voor een spelletjesavond. We noemen dat community building.

Adres
Van Suchtelen Van De Haarestraat 7
1068 GR Amsterdam

Nieuwsgierig?

Heb je een lichte verstandelijke beperking en ben je op zoek naar een warme huiselijke sfeer en wil je zo zelfstandig mogelijk wonen? Neem dan contact op met clientbureau@philadelphia.nl

Vragen? Heb je vragen over deze locatie en zelf geen mogelijke bewoner? Neem dan contact met ons op.

"We hebben een gezellige, gedeelde woonkamer!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons