Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stationslaan

Stationslaan

Stationslaan is een woonlocatie in Nunspeet. Bij ons wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Stationslaan

Als je bij de Stationslaan de deur uitstapt, ben je meteen in het centrum. Er is levendigheid. En er zijn veel toeristen. Je moet natuurlijk wel een beetje tegen die drukte kunnen.

Je woont hier met 17 andere bewoners. Ze zijn tussen de 19 en 65 jaar. Je hebt je eigen appartement.

Er is een gezamenlijke huiskamer. Hier kan je gezamenlijk koken of een leuke film kijken. Soms doen we ook spelletjes samen. Als je een praatje wilt maken met een andere bewoner of begeleider kan dat ook.

Daarnaast zijn er nog twee steunpunten. Deze zijn een aantal keer per dag open om gezamenlijk te koken, elkaar te ontmoeten of een afspraak met de begeleider te maken.

Op het dakterras kun je mooi over de omgeving uitkijken. De begeleiding is 24 uur per dag aanwezig. In de nacht is er een slaapwacht aanwezig. Overdag gaan de meeste bewoners naar werk of dagbesteding.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina