Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Eerbeek

Sporkehout

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek

Locatietype

Ambulante begeleiding, Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Sporkehout is een woonlocatie in Eerbeek. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Alle bewoners bij de Sporkehout zijn tussen de 23 en 62 jaar.

Wonen bij Sporkehout

Bij Sporkehout zijn er twee groepen van zes bewoners, namelijk Woning A en Woning B. Elk appartement beschikt over een huiskamer, slaapkamer, keuken, douche en toilet. De appartementen zijn verdeeld over een boven- en benedenverdieping. Op beide verdiepingen is er een gemeenschappelijke huiskamer met keuken, waar je met elkaar kunt koffiedrinken en kunt eten.

Individuele begeleiding

Alle bewoners gaan naar de dagbesteding. Ze werken op de sociale werkplaats of bezoeken het dagcentrum. Er wordt individueel begeleid, door middel van vaste afspraken en contactmomenten. Zaken waar jij ondersteuning bij nodig hebt, leggen we vast in een afsprakenkaart. Hierin staat hoe je ondersteuning krijgt.

Woning C

Sinds juli 2019 heeft Sporkehout een derde groep van zeven bewoners, namelijk Woning C. Op Woning C beschikken de appartementen ook over een huiskamer, slaapkamer, keuken, douche en toilet. Er is een steunpunt aanwezig voor vragen van bewoners of voor een contactmoment. Bewoners van Woning C hebben de mogelijkheid om in de appartementen te koken maar ze kunnen ook deelnemen aan de maaltijden op het steunpunt. Woning C is geschikt voor bewoners die zelfstandig willen wonen maar nabijheid van begeleiders nodig hebben. Alle bewoners dienen overdag werk of dagbesteding te hebben.

Op Sporkehout is er een slaapwacht aanwezig. Deze geeft geen nachtverzorging. Verder hebben alle drie de woningen van Sporkehout een eigen kernteam.

Adres
Sporkehout 37
6961 PS Eerbeek

Gemeenschappelijke huiskamer

De gemeenschappelijke huiskamer is een ontmoetingsplaats maar vaak zijn de bewoners in hun eigen appartement te vinden. In de avond heeft ieder zijn eigen activiteiten of sociale contacten. De bewoners kunnen meerdere keren per dag een beroep doen op de begeleiding.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons