Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Hoogeveen

Schweitzerstraat

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Schweitzerstraat is een woonlocatie in Hoogeveen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Op de Schweitzerstraat wonen vijftien bewoners. Iedereen is tussen de 25 en 55 jaar.

Wonen bij Schweitzerstraat

De meeste appartementen liggen op de begane grond. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, keukenblok, badkamer en berging. Er zijn ook een paar appartementen met twee slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. Daar kun je samen eten. Of gewoon gezellig zitten.

Adres
Schweitzerstraat 1-013
7909 AW Hoogeveen

Maatwerk

Bij de Schweitzerstraat woont een hele diverse groep. De een is heel zelfstandig. De ander heeft veel begeleiding nodig. De begeleiders weten hier perfect op in te spelen. Onze begeleiding is maatwerk. Dit maatwerk overleggen we regelmatig met de bewoners en met hun belangenbehartigers.

In het gebouw is een lift. Met de rolstoel kom je overal. Je komt ook andere bewoners tegen. Daar maak je af en toe een praatje mee. De supermarkt is vijf minuten lopen. Het centrum is tien minuten fietsen.

"De meeste bewoners ken ik nog van vroeger"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons