Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schweitzerstraat

Schweitzerstraat

Schweitzerstraat is een woonlocatie in Hoogeveen. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Op de Schweitzerstraat wonen vijftien bewoners. Iedereen is tussen de 25 en 55 jaar.

Wonen bij Schweitzerstraat

De meeste appartementen liggen op de begane grond. Iedere bewoner heeft zijn eigen appartement. Met een woonkamer, slaapkamer, keukenblok, badkamer en berging. Er zijn ook een paar appartementen met twee slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. Er zijn twee gemeenschappelijke ruimtes. Daar kun je samen eten. Of gewoon gezellig zitten.

Maatwerk

Bij de Schweitzerstraat woont een hele diverse groep. De een is heel zelfstandig. De ander heeft veel begeleiding nodig. De begeleiders weten hier perfect op in te spelen. Onze begeleiding is maatwerk. Dit maatwerk overleggen we regelmatig met de bewoners en met hun belangenbehartigers.

In het gebouw is een lift. Met de rolstoel kom je overal. Je komt ook andere bewoners tegen. Daar maak je af en toe een praatje mee. De supermarkt is vijf minuten lopen. Het centrum is tien minuten fietsen.

“De meeste bewoners ken ik nog van vroeger.”

“Ik vind de spelletjesavond altijd erg leuk.”

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina