Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Schouwmeester

Schouwmeester

Schouwmeester is een woonlocatie in Zwaag. Bij Schouwmeester wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier heel zelfstandig. We helpen en ondersteunen je in het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wonen bij Schouwmeester

We wonen hier met veertien bewoners. Iedereen heeft een eigen appartement. Met een woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer.

Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. We ontmoeten elkaar dan aan het eind van de middag in de gemeenschappelijke woonkamer. Hier kan je andere bewoners ontmoeten. Of je verhaal kwijt aan de begeleiding.

Begeleiding

Wij ondersteunen je, je eigen leven te leiden, zoals jij het zelf voor ogen hebt. We gaan uit van jouw wensen en mogelijkheden. Eigen keuzes leren maken is voor ieder mens belangrijk. Daar helpen we je graag bij. Jouw hulpvragen zetten we om in doelen en dromen en daar werken we samen stap voor stap naar toe. Wanneer er geen begeleiding fysiek aanwezig is maken we gebruik van digicontact.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina