Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Haarlem

Schalkstad

Doelgroep

Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Auditieve beperking, Visuele beperking, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Winkel, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Schalkstad is een woonlocatie in Haarlem voor mensen met een verstandelijke beperking (VB), lichte verstandelijke beperking (LVB) en ouderen

Nieuwe locatie in Haarlem

In het nieuwe pand hebben alle bewoners een eigen appartement. Het appartement bestaat uit een woonkamer inclusief keuken met mogelijkheid om zelf te kunnen koken. Aangrenzend is een aparte ruime slaapkamer, een riante badkamer en elk appartement is voorzien van een berging met wasmachine aansluiting indien zelf wassen gewenst is. Daarnaast is elk appartement voorzien van een balkon met uitzicht op de bioscoop of een aangrenzende tuin welke aansluit op de binnentuin van het wooncomplex. Schalkstad bestaat uit 3 etages.

Op de eerste etage wonen jeugdige en cliënten die vitaal ouder worden. De tweede en derde etage zijn voor bewoners waar de zorgvragen meer eigen regie betreffen en vergroten van de zelfredzaamheid. De sfeer op locatie is gezellig. We hebben gezamenlijke momenten met eten, koffie en in de avonden spelen we een spelletje met elkaar, kijken televisie of praten met elkaar over wat we overdag meegemaakt hebben.

Begeleiding

De begeleiding beneden is gespecialiseerd in meer verzorging en de ouder wordende bewoners. Op de twee bovenste etages is de begeleiding gespecialiseerd in begeleiden met de handen op de rug. In het totale complex vinden we de medezeggenschap van bewoners erg belangrijk. Zo hebben we bij het opzetten van de locatie samen met de bewoners de inrichting en sfeer van de huiskamers samengesteld.

Adres
Californieplein 148
2037 AL Haarlem

Levendige omgeving

Als je beneden de deur van de locatie uitgaat, dan stap je gelijk het leven in. Om de hoek is een groot winkelcentrum waar je kunt koffiedrinken, een boodschap kunt doen of op de bus kunt stappen om naar je werk te gaan.

Bereikbaarheid

De mobiele nummers van de teams tijdens diensttijden zijn:
Team 1A: 06 - 15 22 64 79
Team 1B: 06-11 83 67 67
Team 2: 06 - 25 67 93 76
Team 3: 06 - 25 67 94 00

Voor spoedberichten: 06 - 21 34 29 92

"De bewoners hebben de inrichting en sfeer van de huiskamers samengesteld"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons