Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rozemarijn

Rozemarijn

Rozemarijn is een 24-uurs woonvoorziening in Dronten. Bij de Rozemarijn wonen jongvolwassenen met een matig en/of licht verstandelijke beperking. Er wonen acht bewoners op de groep en zeven bewoners bij de aanleunappartementen. Sommigen gaan net uit huis of gaan voor het eerst op zichzelf wonen, anderen wonen al jaren in een groepssamenstelling.

Wonen bij de Rozemarijn

In je eigen appartement is een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Iedereen heeft een eigen appartement die je zelf in kan richten naar smaak. Ook krijg je begeleiding waar nodig. Dit kan bij je thuis maar ook tijdens het koken of schoonmaken. We hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken waar gekookt wordt. Iedereen mag gebruik maken en aanschuiven bij koffie- en eetmomenten. Natuurlijk mag het ook op je eigen appartement. Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding. Als je thuis komt zijn de vaste begeleiders er.

Twee diensten

We werken met verschillende diensten bij de Rozemarijn. De groepsdienst en de appartementendienst. In de nacht is er een slaapdienst aanwezig waar je op terug kan vallen. Overdag is de huishouding aanwezig.

Meedoen is belangrijk

Meedenken en meedoen is belangrijk. Het is spannend en soms moeilijk om uit te zoeken naar wat jouw wensen zijn. Samen met jou proberen we je wensen in kaart te brengen. We luisteren goed naar je.

Wonen in Dronten

Dronten is leuk om te wonen. Stap je de deur uit is op loopafstand de apotheek/huisarts en supermarkt. Het winkelcentrum en de bioscoop zijn vlakbij, dit is ongeveer 5 minuutjes fietsen vanaf de Rozemarijn. Naast winkelen en de bioscoop kan je ook bowlen, schaatsen, zwemmen, kerk, naar de sportclub of chillpoint in de buurt.

Familie en vrijwilligers zijn welkom. Ze helpen mee in de tuin, uitstapjes of een gezellige avond. Als het mooi weer is zitten we samen in de tuin. Daar is een grote loungebank met overkapping waar we gezellig kunnen zitten.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina