Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rodenburg

Rodenburg

Rodenburg is een woonlocatie in Wassenaar. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). We wonen met 24 bewoners op Rodenburg. Iedereen is tussen de 20 en 50 jaar.

Wonen bij Rodenburg

Wie bij Rodenburg woont, heeft een eigen appartement. Elk appartement heeft een eigen badkamer met douche en wc. Ook heeft iedereen een kleine keuken. Sommigen hebben een woonkamer waar ook een bed staat. Anderen hebben een aparte slaapkamer.

Gemeenschappelijke woonkamers

Overdag is het rustig. De meesten van ons zijn dan naar het werk of de dagbesteding. Sommigen hoeven daar niet ver voor te reizen. Verder vind je ons vaak in een van de drie gemeenschappelijke woonkamers. Als je wilt, kun je hier samen eten. Maar je kunt ook in je eigen kamer eten koken.

We wonen in Wassenaar. Vlakbij Den Haag en ook het strand en de duinen zijn niet ver. In Wassenaar zijn er veel sport- en spelactiviteiten voor mensen met een beperking.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina