Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Restaurantcafé Ridderikhoff

Restaurantcafé Ridderikhoff

Restaurantcafé Ridderikhoff is een werk- en dagbestedingslocatie en leerwerktraject in Hoorn voor mensen met een verstandelijke beperking (VB) en een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Werken en leren bij restaurantcafé Ridderikhoff


Restaurantcafé Ridderikhoff zit in een monumentaal pand in het centrum van Hoorn. Vervelen zit er niet bij. Je kunt werken in de bediening (leerlijn bedieningsassistent), in de keuken (leerlijn keukenassistent) of achter de bar. Bij mooi weer is het terras geopend. Je werk overdag, ’s avonds of in het weekend. We krijgen vaak complimenten van klanten. Je kunt hier veel leren. Als je iets moeilijk vindt, helpt de begeleiding. De begeleiding staat altijd voor je klaar en zij helpen je als dat nodig is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina