Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Pluk de Dag

Pluk de Dag

Pluk de Dag is een dagbestedingslocatie in Julianadorp. Je kunt bij ons terecht wanneer je een verstandelijke beperking (VB) hebt.

Samen kijken we naar jouw talenten. Waar ben je goed in. Wat kan je al. En wat wil je nog leren. Daarna zoeken we werkzaamheden die echt bij jou passen. Zo kun je leren en jezelf verder ontwikkelen. Je houdt zoveel mogelijk je zelfstandigheid. En er is een begeleider aanwezig om je te helpen.

We hebben een kleine winkel met zelfgemaakte producten. Je kunt knutselen, we bewegen iedere dag, zowel binnen als buiten, doen individuele en groepsspellen, zingen en maken muziek, gaan winkelen, lunchen samen. Het is hier rustig en gezellig.

Pluk de Dag is in de buurt van de woonlocatie de Landbouwstraat.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina