Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Plataan

Plataan

Plataan is een intensieve zorglocatie in Vierhouten. Hier wonen mensen met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Locatie Plataan ligt midden in het Veluwse bos aan de rand van Vierhouten.

Wonen bij Plataan

We wonen hier met veertien mensen verdeeld over twee woningen. De ene woning is voor rolstoelgebruikers en de andere voor mensen die wel kunnen lopen. De woningen zijn ruim opgezet, licht en sfeervol. Iedereen heeft een zit/slaapkamer met een eigen douche en toilet. Daarnaast beschikken we over een verpleegbadkamer en een gemeenschappelijke huiskamer.

Net een klein dorp

Halfweg is net een klein dorp. Er zitten zes woonlocaties en een dagbestedingscentrum. Alle bewoners gaan naar de dagbesteding op het terrein. De activiteiten zijn vooral belevingsgericht en aangepast op het niveau van de bewoner. Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk snoezelen.

Het dorp Vierhouten is op twee kilometer afstand. De bushalte ligt recht tegenover ons. Onze locatie is in 2011 gebouwd. Kortom, een gezellige locatie.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina