Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Vierhouten

Plataan

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking

Specialisme

Epilepsie

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk, Kinderboerderij, Activiteitencentrum

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Plataan is een intensieve zorglocatie in Vierhouten. Hier wonen mensen met een meervoudige beperking of een ernstig meervoudige beperking (EMB). Locatie Plataan ligt midden in het Veluwse bos aan de rand van Vierhouten.

Wonen bij Plataan

Hier wonen vijftien mensen verdeeld over twee woningen. Beide woningen zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Er is een plafondlift aanwezig die ervoor zorgt dat de bewoners op een prettige manier verplaatst kunnen. De woningen zijn ruim opgezet, licht en sfeervol. Iedereen heeft een zit/slaapkamer met een eigen douche en toilet. Daarnaast beschikken we over een verpleegbadkamer en een gemeenschappelijke huiskamer.

Voor de oudere bewoners hebben wij interne dagbesteding waar ze in hun eigen tempo mee doen met activiteiten. Wij kunnen de kamer of badkamer om toveren tot snoezelruimte.

Adres
Nunspeterweg 90
8076 PD Vierhouten

Net een klein dorp

Halfweg is net een klein dorp. Er zijn zes woonlocaties en een dagbestedingscentrum. Alle bewoners gaan naar de dagbesteding op het terrein. De activiteiten zijn vooral belevingsgericht en aangepast op het niveau van de bewoner. Zo is er bijvoorbeeld een fijne snoezelruimte.  Het dorp Vierhouten is op twee kilometer afstand. De bushalte ligt recht tegenover ons. Kortom, een gezellige locatie.

"Er worden gedurende het jaar tal van activiteiten voor alle bewoners georganiseerd"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons