Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Piersonstraat

Piersonstraat

Piersonstraat is een woonlocatie in Nunspeet voor mensen met een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij de Piersonstraat in Nunspeet

Sommige bewoners zijn net uit huis en willen groeien in hun zelfstandigheid. Anderen wonen al jaren in een woonlocatie met ondersteuning op maat. We hebben verschillende woongroepen met ieder een eigen team van professionele begeleiders, interieurverzorgsters en maximaal zes stagiaires. Er is 24-uurs zorg aanwezig, zodat er altijd iemand is om op terug te vallen indien je dat nodig hebt. Je krijgt zorg op maat in je eigen appartement.

Je hebt een eigen appartement met een hal, woonkamer, met (Frans) balkon of tuintje, een slaapkamer en badkamer. We koken samen en je bent altijd welkom om aan te schuiven bij de eet- en koffiemomenten in de gemeenschappelijke huiskamer. Natuurlijk mag je ook in je eigen appartement eten. Een groot aantal appartementen heeft een eigen keuken. Binnen het appartementencomplex zijn er nog zes regulier verhuurde appartementen.

Zorgzaam

Iedereen voelt zich betrokken bij activiteiten die worden georganiseerd. We zijn een initiatiefrijke locatie en zorgen voor elkaar. Centraal staat het Huiskameroverleg, en de Cliënten- en Familieraad. Je familie en vrienden zijn ook van harte welkom.
Overdag ga je naar je werk of dagbesteding.

De omgeving

De locatie ligt in een woonwijk en de voorzieningen, zoals de supermarkt, kapper en apotheek zijn op loopafstand.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina