Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

Ambulant Apeldoorn

Doelgroep

Jeugd en gezin, Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Ouders met een verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, NAH, Ouders met een beperking

Locatietype

Ambulante begeleiding

Woonvorm

Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ambulant Apeldoorn ondersteunt jou om je zelfstandigheid te vergroten en te behouden. Je woont zelfstandig , in de wijk en de meeste dingen kun je prima zelf, zoals: boodschappen doen, koken en reizen. Toch heb je soms even wat ondersteuning nodig. Bijvoorbeeld bij het invulling geven aan je dagelijkse leven, om te gaan met situaties die je lastig vindt of het doornemen van post als je iets niet begrijpt. Wij noemen dat ondersteuning vanuit Mijn Netwerk. Dat kan bij jou thuis, of op afstand via de telefoon, computer of tablet. Je kunt ook kennismaken met de verschillende ontmoetingsplekken binnen de gemeente Apeldoorn. Samen met een professionele begeleider bespreek je jouw wensen en welke ondersteuning bij jou past.

Meer informatie over onze werkwijze vind je op Ambulante ondersteuning met Mijn Netwerk.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Voor deze vorm begeleiding heb je een indicatie of beschikking nodig. Wil je precies weten wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact met onze ENTREE op. De ENTREE zorgt ervoor dat een medewerker van Philadelphia binnen enkele dagen contact met je opneemt. Telefoonnummer: 06-12659839 of stuur een e-mail naar apeldoornambulant@philadelphia.nl.

Adres
Deventerstraat 54
7321 CA Apeldoorn

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons