Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Waddinxveen

Philaveen (Raadhuisplein)

Locatietype

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Bij Philaveen wordt een logeer- en opvangmogelijkheid geboden voor kinderen of jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (VB). Het is mogelijk om een weekend te komen logeren, of een midweek of week. Ook voor een overbruggingsplek of trainingsplek kunnen mensen hier terecht.

Wonen of logeren bij Philaveen

De locatie is in 2020 geopend en alles is dan ook helemaal nieuw. Het ziet er prachtig uit. Er zijn 9 plekken voor logeren of opvang en 3 trainingsstudio’s. Vanuit de locatie kijk je uit op de hefbrug. De logeerkamers zijn ruim en hebben een eigen wastafel. De wc en badkamer (met ligbad) worden gedeeld met de andere logés. De trainingsstudio’s hebben een keukenblok, badkamer en een wasmachineaansluiting. Hier kunnen de logés werken aan ontwikkelingsdoelen gericht op de ontwikkeling van zelfstandigheid.

Adres
Raadhuisplein 14
2741 HR Waddinxveen

Persoonlijke begeleiding bij Philaveen

Er is een ruime, lichte woonkamer, waar Iedere avond gezellig samen gegeten wordt. De begeleiding organiseert regelmatig activiteiten, zoals een wandeling of fietstocht. In de tuin staat een grote trampoline. Ook creatieve activiteiten zoals knutselen of puzzelen staan vaak op de agenda. Er is ook een speelkamer voor de jongere kinderen met een grote speelkeuken. De ouderen kinderen spelen hier graag op de playstation en de WI.

Bij Philaveen voelen de tijdelijke bewoners zich helemaal thuis. Ook wanneer ze het moeilijk hebben. De begeleiding houdt rekening met de dingen die zij hebben meegemaakt. Er is een gezellige en veilige sfeer.

"Creatieve activiteiten zoals knutselen of puzzelen staan vaak op de agenda"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons