Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

PhilaTalma

PhilaTalma

PhilaTalma is een werk- en dagbestedingslocatie in Emmeloord voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Werken bij PhilaTalma

Wij zijn gevestigd in verpleeghuis Talmahof onderdeel van ZONL. Bij ons werk je met verschillende mensen samen. Met wat ondersteuning kun je jouw talenten inzetten, je verder ontwikkelen en zinvol werk doen dat bij je past. Onze werk- en arbeidsmatige dagbesteding richt zich op meedoen in de maatschappij. Je kunt gebruik maken van een jobcoach die je helpt bij het vinden van een betaalde baan. Jouw zelfstandigheid staat centraal.

Leerwerktrajecten

Bij PhilaTalma kun je leerwerktrajecten volgen om zo branche-erkende certificaten te halen. Dit certificaat kan een opstap zijn tot een reguliere baan of naar een mbo-opleiding niveau 1 of 2. Je kunt bij ons de volgende richtingen op:

  • Werken in de facilitaire dienstverlening – Zorginstelling
  • Werken in een (zorg)instelling
  • Werken in de schoonmaak

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina