Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Stadskanaal

Philadelphia MaarsWerk

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Winkel, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Lunchroom, Activiteitencentrum, Restaurant

Woonvorm

Appartment

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Philadelphia MaarsWerk is een werk- en dagbestedingslocatie in Stadskanaal. Philadelphia MaarsWerk biedt een arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Deze dagbestedingslocatie bevindt zich in het woon-zorgcentrum Maarheerd BCM te Stadskanaal.

Begeleiding

Philadelphia MaarsWerk levert diensten en producten aan binnen het woon-zorgcentrum Maarsheerd. Wij hebben een bakkerij waar -op bestellen of voor de verkoop- taarten, cakes, hapjesschalen en andere lekkernijen gemaakt worden. Ook hebben wij een winketje waar we supermarktproducten, producten uit de bakkerij, cadeauartikelen en eigen gemaakte knutselwerkjes verkopen. Daarnaast helpen wij mee in de keuken, op de afdelingen, bij de technische dienst, brengen wij de post rond, halen glas en oud-papier op en assisteren wij de activiteitenbegeleiding bij activiteiten in Maarsheerd.

Adres
Maarsdreef 1A
9501AM Stadskanaal

Werken buiten de deur

Zijn de werkzaamheden op onze dagbestedingslocatie geen uitdaging meer, gaan wij gezamenlijk opzoek naar passende werkplek buiten de deur. Van werken in de supermarkt tot werken op een camping, er zijn veel mogelijkheden aanwezig in de omgeving. Als je buiten de deur werkt, blijft Philadelphia betrokken.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons