Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Philadelphia MaarsWerk

Philadelphia MaarsWerk

Philadelphia MaarsWerk is een werk- en dagbestedingslocatie in Stadskanaal. Philadelphia MaarsWerk biedt een arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Deze dagbestedingslocatie bevindt zich in het woon-zorgcentrum Maarheerd BCM te Stadskanaal.

Begeleiding

Philadelphia MaarsWerk levert diensten en producten aan binnen het woon-zorgcentrum Maarsheerd. Wij hebben een bakkerij waar -op bestellen of voor de verkoop- taarten, cakes, hapjesschalen en andere lekkernijen gemaakt worden. Ook hebben wij een winketje waar we supermarktproducten, producten uit de bakkerij, cadeauartikelen en eigen gemaakte knutselwerkjes verkopen. Daarnaast helpen wij mee in de keuken, op de afdelingen, bij de technische dienst, brengen wij de post rond, halen glas en oud-papier op en assisteren wij de activiteitenbegeleiding bij activiteiten in Maarsheerd.

Werken buiten de deur

Zijn de werkzaamheden op onze dagbestedingslocatie geen uitdaging meer, gaan wij gezamenlijk opzoek naar passende werkplek buiten de deur. Van werken in de supermarkt tot werken op een camping, er zijn veel mogelijkheden aanwezig in de omgeving. Als je buiten de deur werkt, blijft Philadelphia betrokken.


Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina