Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Phila Boschparck

Phila Boschparck

Phila Boschparck is een intensieve zorg- en woonlocatie in Castricum. Hier wonen in het najaar van 2023 ouder wordende mensen met een verstandelijke beperking (VB). Het gebouw bestaat uit drie woonlagen en er is plek voor een dagbestedingslocatie.

Wonen bij Phila Boschparck

Phila Boschparck is gevestigd op landgoed Duin en Bosch. Hier wonen 27 mensen. Je hebt hier een eigen appartement met huiskamer, slaapkamer en badkamer. In totaal zijn er drie woningen en elke woning biedt een ruime gemeenschappelijke woonkamer. Op het landgoed zijn meerdere zorglocaties gevestigd, zoals GGZ Castricum. De locatie biedt verder faciliteiten voor ontmoeting en dagbesteding.

Ligging

De locatie ligt in een levendig woongebied omringd in de natuur. Op loopafstand is er een kinderboerderij, een restaurant en een winkel. Het strand van Castricum ligt op 4 kilometer afstand.

Een gewoon leven, een eigen leven

Gewoon je eigen leven leiden. Het kan op locatie Phila Boschparck. Door middel van technologie zijn wij in staat jou de vrijheid en zelfstandigheid te laten ervaren binnen de locatie. Wanneer je hulp nodig hebt, ondersteunen we je. We blijven dit met elkaar afstemmen. De begeleiders zijn dag en nacht aanwezig. Zo halen we het beste uit elkaar.

Activiteiten

Phila Boschparck beschikt over twee activiteitenruimtes waar we samen de dag invullen. We ondernemen activiteiten die aansluiten bij de interesses van de individuele bewoners. Denk aan bewegen, basale zintuigelijke stimulatie, luisteren naar verhalen, muziek maken, samen zingen en knutselen. Als het kan gaan we naar buiten. Om het gebouw loopt een wandelpad voor een wandeling. Er zijn dieren bij de kinderboerderij en bij de buren hebben ze een beweegtuin.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina