Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Overveen

Ouderinitiatief Dol-FIjn

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ouderinitiatief Dol-Fijn is een woonlocatie in Overveen voor 8 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking (VB) en eventueel ASS.


Wonen bij Dol-Fijn

Bij Dol-Fijn heb je een eigen appartement, met een woonkamer met keukenblok, een slaapkamer en een badkamer. Daarnaast is er een gemeenschappelijke zitkamer/keuken, wasruimte en (fietsen)berging. Je kunt samen met de andere bewoners eten. Maar als je dat fijner vindt kun je ook in je eigen appartement eten.

Wat is een ouderinitiatief?

Een ouderinitiatief is een kleinschalig wooninitiatief, opgezet door ouders/vertegenwoordigers. Dit vraagt inzet en betrokkenheid van ouders en geeft regie over zorg en wonen. Een ouderinitiatief werkt op basis van PGB.

Begeleiding

Alle bewoners gaan doordeweeks naar dagbesteding. Hierdoor is er niet de hele dag begeleiding aanwezig. 's Nacht is er wel altijd een begeleider aanwezig.

Omgeving

Dol-Fijn ligt in het Vijverpark in Overveen, vlakbij het kleine centrum met verschillende winkels. Zoals een Albert Heijn, bakker en drogist. Het station is ook vlakbij. Dol-Fijn is gevestigd op een verdieping van een appartementengebouw waar ook senioren wonen. De bewoners van Dol-Fijn doen mee met de buurtfeestjes en nodigen twee keer per jaar de bewoners uit hetzelfde gebouw uit. Naast eigen clubjes van de bewoners, worden er ook regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals naar de film gaan, wandelen, strandbezoek, spelletjes in huis, karaoke e.d.

Wachtlijst

Dol-Fijn staat open voor inschrijving op de wachtlijst. Aanmelden gaat via de verwanten. Meer informatie over de deze locatie kan gevonden worden op: www.stichtingdol-fijn.nl . En dan kan contact worden opgenomen met m.joustra@stichtingdol-fijn.nl

Telefoonnummer begane grond: 06 - 44 26 17 14

Adres
Zijlweg 9
2051 BA Overveen

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons