Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ouder en Kind Kees Broekman

Ouder en Kind Kees Broekman

Kees Broekman is een intensieve zorg- en woonlocatie in Amsterdam. Bij Kees Broekman zijn er woningen voor moeders/vaders met een licht verstandelijke beperking (LVB). Deze ouders worden ondersteund in de opvoeding van hun kinderen. Ook op andere leefgebieden krijgen ze ondersteuning zoals, financiën, werk/scholing. Ouders met een omgangsregeling worden bijvoorbeeld ondersteund bij de bezoeken van hun kind(eren).

Wonen bij ‘s Ouder en Kind Kees Broekman

Iedere bewoner heeft een eigen appartement en draagt verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen huishouden. De benedenwoningen zijn wat kleiner dan de bovenwoningen. Op de hoek is het steunpunt.

Opvoeden

Kinderen opvoeden is een hele klus, de begeleiding kan jou het duwtje in de rug geven dat jij nodig denkt te hebben. In het steunpunt kun jij jouw verhaal kwijt en kun jij andere bewoners ontmoeten. Ook kun jij samen met jouw coördinerend begeleider zaken regelen op de computer. Alles wat jij samen met de begeleiding doet, gaat in overleg met jou. Dit staat in de samen gemaakte afsprakenkaart vastgesteld. In de omgeving is veel te doen. Een kinderboerderij, zwembad, winkels en een park zijn in de buurt. Tevens zijn de bus en metro vlakbij om makkelijk te reizen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina