Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Ouder en Kind Kees Broekman

Doelgroep

Gezin, gezin, LVB, Ouders met een beperking

Locatietype

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Woonvorm

Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kees Broekman is een intensieve zorg- en woonlocatie in Amsterdam. Bij Kees Broekman zijn er woningen voor moeders/vaders met een licht verstandelijke beperking (LVB). Deze ouders worden ondersteund in de opvoeding van hun kinderen. Ook op andere leefgebieden krijgen ze ondersteuning zoals, financiën, werk/scholing. Ouders met een omgangsregeling worden bijvoorbeeld ondersteund bij de bezoeken van hun kind(eren).

Wonen bij ‘s Ouder en Kind Kees Broekman

Iedere bewoner heeft een eigen appartement en draagt verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen huishouden. De benedenwoningen zijn wat kleiner dan de bovenwoningen. Op de hoek is het steunpunt.


Adres
Kees Broekmanstraat 520a
1095 MS Amsterdam

Opvoeden

Kinderen opvoeden is een hele klus, de begeleiding kan jou het duwtje in de rug geven dat jij nodig denkt te hebben.  Ook kun jij samen met jouw coördinerend begeleider zaken regelen op de computer. Alles wat jij samen met de begeleiding doet, gaat in overleg met jou. Dit staat in de samen gemaakte afsprakenkaart vastgesteld. In de omgeving is veel te doen. Een kinderboerderij, zwembad, winkels en een park zijn in de buurt. Tevens zijn de bus en metro vlakbij om makkelijk te reizen.

"In het steunpunt kun jij jouw verhaal kwijt en kun jij andere bewoners ontmoeten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons