Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Ouder en Kind Bruins Slotstraat

Doelgroep

Ouders met een beperking, Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Auditieve beperking

Locatietype

Woonlocatie

Woonvorm

Intensieve zorglocatie, Woonlocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Bruins Slotstraat is een intensieve zorg- en woonlocatie in Amsterdam. Bij Bruins Slotstraat zijn er woningen voor moeders/vaders met een licht verstandelijke beperking (LVB). Deze ouders worden ondersteund in de opvoeding van hun kinderen. Ook op andere leefgebieden krijgen ze ondersteuning zoals, financiën, werk/scholing. Ouders met een omgangsregeling worden bijvoorbeeld ondersteund bij de bezoeken van hun kind(eren).

Wonen bij Ouder en Kind Bruins Slotstraat

Iedere bewoner heeft een eigen appartement en draagt verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen huishouden. De benedenwoningen zijn wat kleiner dan de bovenwoningen. Op de hoek is het steunpunt.

Adres
Bruins Slotstraat 1-7
1067 VB Amsterdam

Opvoeden

Kinderen opvoeden is een hele klus, de begeleiding kan jou het duwtje in de rug geven dat jij nodig denkt te hebben. Ook kun jij samen met jouw coördinerend begeleider zaken regelen op de computer. Alles wat jij samen met de begeleiding doet, gaat in overleg met jou. Dit staat in de samen gemaakte afsprakenkaart vastgesteld. In de omgeving is veel te doen. Een kinderboerderij, zwembad, winkels en een park zijn in de buurt. Tevens zijn de bus en metro vlakbij om makkelijk te reizen.

"In het steunpunt kun jij jouw verhaal kwijt en kun jij andere bewoners ontmoeten"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons