Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Monnickendam

Oude Zijdsburgwal

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Geriatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Oude Zijdsburgwal 17 A t/m E is een woonlocatie in Monnickendam. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). We zijn tussen de 25 en 70 jaar oud.

Wonen bij Oude Zijdsburgwal

In groep A/B wonen mensen met een leeftijd tussen de 40 en 70 jaar. Je gaat overdag naar de dagbesteding en zijn soms ben je een dagje thuis. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig die ook voor je kookt.

In groep C/D/E wonen mensen met een leeftijd tussen 25 en 40 jaar. We wonen met maximaal 5 bewoners en zijn allemaal best zelfstandig. Overdag gaat iedereen naar het werk of de dagbesteding. Je kookt zelf of met ondersteuning. Als je weer thuiskomt is de begeleiding er. In het weekend is er geen begeleiding aanwezig. Als er in het weekend of in de nacht iets aan de hand is kun je de slaapwacht bellen van de naastgelegen groep.

Adres
Oude Zijdsburgwal 17
1141 AB Monnickendam

Ligging

Het huis van Oude Zijdeburgswal staat midden in het oude centrum van Monnickendam. De winkels zijn niet ver. Ook ben je zo bij het zwembad en de bibliotheek.  Deze locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel.

"We hebben een grote tuin. Met mooi weer genieten we daar van de zon."

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons