Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oosterwal

Oosterwal

Oosterwal is een woonlocatie in het gezellige centrum van Lochem. Bij Oosterwal wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Oosterwal


We wonen hier met zestien mensen. Je hebt een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Het appartement mag je helemaal zelf inrichten. Een voorwaarde om op de Oosterwal te wonen is dat je werk of dagbesteding hebt.

Burgerschap/participatie


De begeleiders ondersteunen je bij het behouden en ontwikkelen van de dagelijkse structuur. Op de Oosterwal woon je zelfstandig, maar niet alleen. Je maakt je eigen keuzes. Er zijn gemeenschappelijke ruimtes voor koffie, thee, eten, een spelletje of tv kijken. De Oosterwal is een mooie locatie om uit te stromen naar ambulant, als jij dat wilt. Je maakt je eigen keuzes!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina