Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ransdaal

Ontmoetingsplek 't Wouves

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Jeugd en gezin, Ouderen, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking, Ouders met een verstandelijke beperking

Locatietype

Ontmoetingsplek

Faciliteiten

Buurtpunt, Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ontmoetingsplek ’t Wouves is een laagdrempelige algemene ontmoetingsplek in Ransdaal. Hier is iedereen welkom voor een kopje koffie, een praatje of (kleine) ondersteuningsvragen. Buurtboerderij is een ontmoetingsplek in Bennekom. Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mogelijkheden ’t Wouves


De ontmoetingsplek is op woensdag en op zaterdag geopend. Je kunt een dagverse maaltijd halen die bereid is door leerlingen van het leerwerktraject. Ook kan je in contact komen met andere burgers. Wat we een rol geven bij deze ontmoetingsplek zijn zaken als eenzaamheidsproblematiek, netwerk vergrtoen en ontzorgen. Er is ook altijd een professional op de ontmoetingsplek aanwezig, waardoor de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.

Adres
Dorpsplein 14
6311 AN Ransdaal

Cursussen bij ’t Wouves

Op deze ontmoetingsplek worden ook verschillende cursussen gegeven over verschillende onderwerpen. Hier proberen we altijd in te spelen op jouw behoeften. Iedereen is van harte welkom op onze ontmoetingsplek. Wil je meer weten over de ontmoetingsplek? Neem gerust contact met ons op.

"Bij de ontmoetingsplek kun je gezellig een praatje maken"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons