Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ontmoetingsplek 't Wouves

Ontmoetingsplek 't Wouves

Ontmoetingsplek ’t Wouves is een laagdrempelige algemene ontmoetingsplek in Ransdaal. Hier is iedereen welkom voor een kopje koffie, een praatje of (kleine) ondersteuningsvragen. Buurtboerderij is een ontmoetingsplek in Bennekom. Deze vorm van begeleiding is bedoeld voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) die zelfstandig wonen en zo nu en dan een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Mogelijkheden ’t Wouves


De ontmoetingsplek is op woensdag en op zaterdag geopend. Je kunt een dagverse maaltijd halen die bereid is door leerlingen van het leerwerktraject. Ook kan je in contact komen met andere burgers. Wat we een rol geven bij deze ontmoetingsplek zijn zaken als eenzaamheidsproblematiek, netwerk vergrtoen en ontzorgen. Er is ook altijd een professional op de ontmoetingsplek aanwezig, waardoor de kwaliteit van zorg gewaarborgd blijft.

Cursussen bij ’t Wouves


Op deze ontmoetingsplek worden ook verschillende cursussen gegeven over verschillende onderwerpen. Hier proberen we altijd in te spelen op jouw behoeften.

Iedereen is van harte welkom op onze ontmoetingsplek. Wil je meer weten over de ontmoetingsplek? Neem gerust contact met ons op.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina