Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

ODC De Trapeze

ODC De Trapeze

Orthopedagogisch centrum (ODC) De Trapeze is een intensieve zorglocatie in Amsterdam. Wij bieden zorg, ondersteuning en behandeling aan kinderen van 2 tot 6 jaar met een ontwikkelingsachterstand, een autisme spectrum stoornis, een (lichte-)verstandelijke beperking, psychiatrische en/of gedragsproblematiek.

Visie

Spelenderwijs samenwerken aan ontwikkeling. Dát is onze visie. We ontdekken met ouders en verzorgers wie het kind is, wat het kan en waar het blij van wordt. Vanuit plezier en contact wordt ontwikkeling gestimuleerd. We brengen mogelijkheden, wensen en behoeften in kaart. Het doel is om ieder ontwikkelgebied van het kind optimaal te stimuleren.

Locatie

Onze locatie biedt letterlijk en figuurlijk de ruimte om te ontdekken, te groeien en om plezier te maken. Omdat onze groepen klein zijn, heeft ons team van ervaren begeleiders zicht op en aandacht voor ieder kind. Er is tijd om aan te sluiten, nieuwsgierigheid op te wekken en de kinderen te stimuleren.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina