Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

OLDEBROEK

ODC Bij de Molen

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

ODC Bij de Molen is een intensieve zorglocatie in Oldebroek. De Molen is een orthopedagogisch centrum voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand.

Begeleiding

De begeleiding is gebaseerd op het individuele zorgplan en vindt plaats in een kleine groep. We begeleiden en stimuleren de kinderen niet alleen op het gebied van de cognitieve ontwikkeling maar ook bij hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Daarnaast is er aandacht voor communicatie, spel, zelfredzaamheid en motorische ontwikkeling. We ondersteunen tussen 08.30 en 15.00.

Behandelplan

In samenwerking met ouders of belangenbehartigers en deskundigen stellen we voor ieder kind een ondersteuningsplan op. Naar aanleiding van dit ondersteuningsplan wordt gericht een individueel dagprogramma gemaakt.

Er werkt een multidisciplinair team samen. Zij adviseren, begeleiden, behandelen, observeren en diagnosticeren. Het team bestaat uit:
• activiteitenbegeleiders
• kinderfysiotherapeuten
• logopedist
• orthopedagogen
• speltherapeut


Adres
Zuiderzeestraatweg 252
8096 CJ OLDEBROEK

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons