Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Katwijk Zh

Noordmanshof

Doelgroep

LVB, VB

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Noordmanshof is een woonlocatie in Katwijk. Bij Noordmanshof wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Iedereen is hier vrij jong zijn. De jongste is ongeveer 18 jaar en de oudste net 40.

Wonen bij Noordmanshof

Bij de Noordmanshof wonen met 28 mensen in een gebouw van drie verdiepingen. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer met heel veel mooie kleuren. Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, een klein keukentje en een grote douche. Als je wilt kan er een wasmachine en een droger in de badkamer staan. We hebben ook een eigen balkon.

Adres
Noordmanshof 69
2221 LD Katwijk Zh

Vlakbij het strand

We zijn allemaal heel zelfstandig. We kunnen heel veel dingen zelf doen. Veel van ons gaan bijvoorbeeld naar de Soos. Die is in de buurt. We wonen in een nieuwe woonwijk van Katwijk, vlakbij Noordwijk. Het strand en de zee zijn vlakbij. In de buurt van de Noordmanshof zijn ook winkels. Makkelijk om boodschappen te doen. In Katwijk zijn veel activiteiten waar we aan mee kunnen doen.

"Elke verdieping heeft een gezellige gemeenschappelijke kamer"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons