Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Noordmanshof

Noordmanshof

Noordmanshof is een woonlocatie in Katwijk. Bij Noordmanshof wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Iedereen is hier vrij jong zijn. De jongste is ongeveer 18 jaar en de oudste net 40.

Wonen bij Noormanshof

Bij de Noordmanshof wonen met 28 mensen in een gebouw van drie verdiepingen. Op elke verdieping is een gemeenschappelijke woonkamer met heel veel mooie kleuren. Iedereen heeft een eigen appartement met een woonkamer, slaapkamer, een klein keukentje en een grote douche. Als je wilt kan er een wasmachine en een droger in de badkamer staan. We hebben ook een eigen balkon.

Vlakbij het strand

We zijn allemaal heel zelfstandig. We kunnen heel veel dingen zelf doen. Veel van ons gaan bijvoorbeeld naar de Soos. Die is in de buurt. We wonen in een nieuwe woonwijk van Katwijk, vlakbij Noordwijk. Het strand en de zee zijn vlakbij. In de buurt van de Noordmanshof zijn ook winkels. Makkelijk om boodschappen te doen. In Katwijk zijn veel activiteiten waar we aan mee kunnen doen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina