Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Leiderdorp

Merelstraat

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau

De Merelstraat is een intensieve zorg- en woonlocatie in Leiderdorp. Hier is ruimte voor 18 ouder wordende cliënten met een beperking en met een intensieve verzorgings- en verplegingsvraag.
De locatie biedt twee woningen en ligt middenin een woonwijk.

Wonen bij de Merelstraat

Bij de Merelstraat heb je je eigen studio met een keukenblokje. Er is een gezellige, ruime gemeenschappelijke woonkeuken waar je samen kunt eten. Je kunt er ook een spelletje spelen, kletsen of samen televisie kijken. De woning heeft een activiteitenruimte en is er een gezamenlijke binnentuin. Aan de achterkant van de woningen zit aan de buitenzijde een overkapping. Deze overkapping vormt de verbinding tussen de twee woningen en grenst aan de gezamenlijke tuin.

Een gewoon leven, een eigen leven

Je eigen leven, zoals jij dat graag wilt. Het kan op locatie de Merelstraat in Leiderdorp. Je doet nog zo veel mogelijk zelf. We ondersteunen jou bij wat je niet meer zelf kunt. We blijven dit met jou afstemmen. De begeleiders zijn er dag en nacht voor jou.

Adres
Merelstraat 201
2352 VK Leiderdorp

Activiteiten

Het team van locatie Merelstraat maakt samen met jou de dagen zinvol.  Een tijdsbesteding met activiteiten die aansluiten op jouw interesses. De activiteiten zijn op maat en vinden om en in het huis plaats. Denk aan bewegen, basale zintuigelijke stimulatie, luisteren naar verhalen en knutselen. Als het maar even kan gaan we naar buiten.

"We genieten van de kleine dingen en mooie momenten."

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons