Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Middenvorm

Middenvorm

Middenvorm is een woonlocatie in Apeldoorn. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Middenvorm

Middenvorm is heel geschikt voor mensen die zelfstandig willen (leren) wonen. Je hebt je eigen appartement en je krijgt veel ruimte om zelfstandig dingen te ondernemen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om saamhorigheid te creëren. Aandacht voor elkaar hebben is hierin belangrijk. ’s Avonds wordt er gekookt vanuit de ontmoetingsplek in de flat. Je kunt mee eten als je dat wilt.

Begeleiding

Er is elke dag begeleiding aanwezig. Zij werken vanuit een steunpunt/ontmoetingsplek in de flat. Daar kun je de begeleiding ontmoeten. De begeleiding is er voor jou. Samen kijken we wat voor jou prettig werkt. Wij werken samen met onze collega's van het cluster werk en begeleiding. Zij kunnen je helpen met het vinden van werk en/of dagbesteding. Ook bieden zij trainingen en cursussen aan. Als de begeleiding afwezig is en je hebt direct ondersteuning nodig, dan kun je contact opnemen met DigiContact.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina