Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Apeldoorn

Middenvorm

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

De Middenvorm is een gespikkelde woonlocatie met 19 appartementen verspreid in de flat de Moerbosch in de woonwijk Zevenhuizen in Apeldoorn. Wij bieden 24-uurs zorg en hebben twee appartementen waar wij satellietzorg verlenen.

Elk appartement beschikt over een aparte woonkamer, slaapkamer en badkamer. Daarnaast heeft elk appartement een keuken, balkon en een schuifpui, een meterkast en een schuur beneden. Op de achtste etage bevindt zich het steunpunt, waar begeleiding en bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Je kunt daar samen eten, koffie drinken of een spelletje spelen. In de avond koken wij voor de mensen die mee willen eten, of een bordje eten op willen halen. Je kunt natuurlijk ook zelfstandig koken.

De flat en daarmee ook woonlocatie de Middenvorm, staat in een groene omgeving met een winkelcentrum en park op loopafstand. De bushalte is heel dichtbij. Er zijn twee liften in de flat die wel tien verdiepingen heeft.

Wonen bij Middenvorm

Bij de Middenvorm wonen mensen van 18 jaar of ouder, die vallen onder de doelgroepen LVB, VB en LVB+ en bijkomende ondersteuningsvragen. De Middenvorm is geschikt voor jou als je zelfstandig wil (leren) wonen. Je hebt recht op ruimte om dingen uit te proberen en wij zijn jullie vangnet. Iedereen moet in staat zijn zelfstandig op te staan, zichzelf klaar te maken en naar werk/school/dagbesteding te gaan. We kunnen je niet altijd direct helpen. Je kunt ’s nacht en in de ochtend wel altijd terecht bij DigiContact. We ondersteunen je bij je dagelijkse handelingen, maar het meeste kun je zelf. Tijdelijke overname bieden wij via de thuiszorg. Omdat de locatie niet rolstoel- of rollatortoegankelijk is moet je zelf kunnen lopen. Ook moeten je zelfstandig hulp inzetten bij nood, bijvoorbeeld als er brand is of als je een ambulance nodig hebt.

De begeleiding

De begeleiding is doordeweeks aanwezig van 09.00 uur tot 21.00 uur. In het weekend en op feestdagen is er begeleiding aanwezig van 13.00 uur tot 21.00 uur. Als begeleiding niet aanwezig is buiten deze tijden, dan is ons digitale team DigiContact bereikbaar. Je wordt automatisch aangemeld voor dit team. Dit team is bereikbaar via telefoon, maar ook via beeldbellen. De begeleiding wordt op jullie afgestemd en er zijn vaste begeleidingsmomenten. Daarnaast is het steunpunt open om met vragen naar toe te komen of te bellen.

Adres
Gentiaanstraat 752
7322BK Apeldoorn

"Mensen met een beperking ondersteunen om prettig te leven"

Hier vind je ons