Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Elburg

Melde

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Melde is een woonlocatie in Elburg voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Melde in Elburg

De Melde bestaat uit zeven moderne huizen in de nieuwbouwwijk de Pal. In je appartement, met Frans balkon, heb je een mooi uitzicht over de vijver. We koken samen in de keuken van de gemeenschappelijke huiskamer. Hier is ook een mooi dakterras.

Iedereen in de Melde is enthousiast. Wat ook heel leuk is, is dat op de benedenverdieping mensen van een andere zorginstelling wonen: Interakt Contour. De appartementen van Philadelphia zijn op de bovenverdieping.

Begeleiding overdag

Elke dag is er begeleiding aanwezig, maar niet altijd. ’s Nachts en ’s morgens regel je alles zelf. Als je hulp nodig hebt, dan kun je contact opnemen met Digicontact.

Adres
Melde 25/37
8081 DW Elburg

De stad Elburg

Elburg is een kleine stad waar wel veel gebeurt. Bijna elk weekend is er wel iets in het stadje te doen. Een feest, markt of een braderie. En omdat het een oud stadje is, komen er ook veel toeristen. Dat maakt het gezellig druk.

"Hier wonen enthousiaste bewoners!"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons