Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Amsterdam

Marius Meijboomstraat,Ouder & Kind

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Ouder en Kind Marius Meijboomstraat is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen ouders met (een beperking) die extra hulp kunnen gebruiken bij het opvoeden van hun kinderen. Op de Marius Meijboomstraat wonen 17 gezinnen en is een steunpunt.

Woonlocatie Ouder en Kind Marius Meijboomstraat


Bij de Ouder en Kind Marius Meijboomstraat kun je hulp in je eigen huis krijgen of in het gemeenschappelijke huis. Begeleiders helpen je bij alles wat er komt kijken bij het hebben van een gezin. Bijvoorbeeld het maken en bijstellen van een dagprogramma, vragen over opvoeding, post en financiën. En ook regelzaken met andere instanties.

Voorbeeld van Safiera


Safiera krijgt hulp op de locatie. Ze merkt dat het lastig is om alle dingen die er op een dag moeten gebeuren, goed te laten gaan. Ze moet aan veel dingen denken. Ze brengt iedere dag haar zoontje Max naar het kinderdagverblijf. Daarna gaat Safeire door naar het werk. Aan het eind van de dag haalt ze haar zoontje weer op. Dan doet ze boodschappen en kookt ze het avondeten. Max wil graag dat Safiera met haar speelt maar daar is Safiera vaak te moe voor.

Adres
Marius Meijboomstraat 43
1087 LD Amsterdam

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons