Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Marius Meijboomstraat,Ouder & Kind

Marius Meijboomstraat,Ouder & Kind

Ouder en Kind Marius Meijboomstraat is een woonlocatie in Amsterdam. Hier wonen ouders met (een beperking) die extra hulp kunnen gebruiken bij het opvoeden van hun kinderen. Op de Marius Meijboomstraat wonen 17 gezinnen en is een steunpunt.

Woonlocatie Ouder en Kind Marius Meijboomstraat

Bij de Ouder en Kind Marius Meijboomstraat kun je hulp in je eigen huis krijgen of in het gemeenschappelijke huis. Begeleiders helpen je bij alles wat er komt kijken bij het hebben van een gezin. Bijvoorbeeld het maken en bijstellen van een dagprogramma, vragen over opvoeding, post en financiën. En ook regelzaken met andere instanties.

Voorbeeld van Safiera


Safiera krijgt hulp op de locatie. Ze merkt dat het lastig is om alle dingen die er op een dag moeten gebeuren, goed te laten gaan. Ze moet aan veel dingen denken. Ze brengt iedere dag haar zoontje Max naar het kinderdagverblijf. Daarna gaat Safeire door naar het werk. Aan het eind van de dag haalt ze haar zoontje weer op. Dan doet ze boodschappen en kookt ze het avondeten. Max wil graag dat Safiera met haar speelt maar daar is Safiera vaak te moe voor.

Safiera vindt het ook spannend en moeilijk om de post te lezen. Max valt 's avonds laat pas in slaap en Safiera weet niet goed wat ze moet doen om dat te veranderen. De gezinsbegeleiders komen elke dag bij Safiera langs, ze hebben ook een schema met Safiera gemaakt. Als de begeleiders er niet zijn, krijgt Safiera stress. Gelukkig kan ze dan bellen met DigiContact. De gezinsbegeleider helpt Safiera met het lezen van de post, plant speelmomenten in met haar en Max en komt helpt bij het naar bed brengen van Max tijdens een slaapmoment. Hierdoor ervaart Safiera steun en leert ze steeds meer over alles wat er bij een gezin komt kijken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina