Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

DORDRECHT

Lunchroom Den Witten Haen

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, NAH

Locatietype

Werk en dagbesteding, Leerwerk traject, TalentWerkt

Faciliteiten

Lift, Rolstoeltoegankelijk, Lunchroom, Restaurant

Woonvorm

Appartment

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Lunchroom Den Witten Haen is een werk- en dagbestedingslocatie midden in het historische centrum van Dordrecht. In ons pand hebben wij een prachtige lunchroom, 4 vergaderzalen en verschillende werkplekken. Het werk in Den Witten Haen is leren en werken tegelijk. Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB) volgen hier een opleiding, een leerwerktraject. Op het einde van je opleiding kun je een diploma krijgen. Met dat diploma maak je kans op een betaalde baan in de horeca.

Werk en dagbesteding bij Lunchroom Den Witten Haen

Daarnaast zijn wij ook een leerwerktraject en bieden wij verschillende lessen aan: bedieningsassistent, keuken assistent, barista en sociale vaardigheden. Het eten is hier goed bereid en de ruimte is mooi en schoon. Daar zorgen we met zijn allen voor. Natuurlijk houden we rekening met wat jij leuk vindt en goed kunt. De begeleiders ondersteunen je zo goed mogelijk in je werk en in de omgang met anderen.

Adres
Groenmarkt 19b
3311 BD DORDRECHT

Kom eens proeven

Wij maken de gasten blij met ons eten en onze bediening. Ja, we hebben te maken met echte gasten. Die komen overdag. Als er feesten of partijen zijn, moet je soms ook ’s avonds werken. Je doet hier van alles. Geen dag is hetzelfde. Soms werk je in de keuken aan lunches en diners. Je bedient de gasten of je werkt in de schoonmaakploeg. Kijk ook eens op www.denwittenhaen.nl. Of kom zelfs eens langs om te proeven hoe lekker het eten is. En hoe gezellig werken bij ons is.

"Het werk in Den Witten Haen is leren en werken tegelijk"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons