Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Lunchroom Den Witten Haen

Lunchroom Den Witten Haen

Lunchroom Den Witten Haen is een werk- en dagbestedingslocatie in Dordrecht. Het werk in Den Witten Haen is leren en werken tegelijk. Mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) volgen hier een opleiding, een leerwerktraject. Op het einde van je opleiding kun je een diploma krijgen. Met dat diploma maak je kans op een betaalde baan in de horeca.

Werk en dagbesteding bij Lunchroom Den Witten Haen

Een paar van onze specialiteiten. Een bonbon van gerookte zalm. De spies van vers fruit. De kakellunch. Het hazelnootgebakje. Jij maakt al deze lekkernijen. Het eten is hier goed bereid en de ruimte is mooi en schoon. Daar zorgen we met zijn allen voor. Natuurlijk houden we rekening met wat jij leuk vindt en goed kunt. De begeleiders ondersteunen je zo goed mogelijk in je werk en in de omgang met anderen.

Kom eens proeven

Wij maken de gasten blij met ons eten en onze bediening. Ja, we hebben te maken met echte gasten. Die komen overdag. Als er feesten of partijen zijn, moet je soms ook ’s avonds werken. Je doet hier van alles. Geen dag is hetzelfde. Soms werk je in de keuken aan lunches en diners. Je bedient de gasten of je werkt in de schoonmaakploeg. Kijk ook eens op: Link:www.denwittenhaen.nl. Of kom zelfs eens langs om te proeven hoe lekker het eten is. En hoe gezellig werken bij ons is.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina