Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

LOEF

LOEF

LOEF (voorheen Philafeest)
LOEF is een dynamische werk– en dagbestedingslocatie in Papendrecht. Bij dagbesteding LOEF werken mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB) en/ of bijkomende psychische hulpvraag. De doelgroep is divers en ons motto is dan ook: van elkaar kunnen we leren!

Dagbesteding LOEF
Je kunt bij ons aan de slag in de keuken, de dienstverlening of op de creatieve groep. In de keuken leer je onder andere koken en bakken maar ook bestellingen opnemen en klanten helpen. Binnenkort starten we met maaltijden koken voor buurtbewoners.

Bij de dienstverlening verrichten we allerlei hand- en spandiensten, zoals huishoudelijke taken, boodschappen doen en bestellingen wegbrengen. Daarnaast zijn we druk met het aanleggen van een moestuin.

Op de creatieve groep wordt je uitgedaagd de kunstenaar in jezelf tot bloei te laten komen. Hier kun je schilderen, met keramiek werken, maar ook muziek maken.

Daarnaast worden er SOVA-trainingen gegeven, gericht op leren en ontwikkelen en is er ruimte voor ontspanning zoals sport en spel en yogales.

Sommige deelnemers lopen ergens anders stage onder begeleiding, zodat ze kunnen participeren in de maatschappij. Dit noemen we Talent Werkt!

Al met al een bruisende, energieke dagbesteding waar we ruimte maken voor talent!

Kom gerust eens langs om kennis te maken.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina