Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Voorhout

Lilium

Doelgroep

LVB, VB

Specialisme

Autisme, Epilepsie

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift

Woonvorm

Appartement

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Locatie Lilium is een woonlocatie in Voorhout. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Lilium

Je hebt een eigen appartement met huiskamer, slaapkamer en douche met toilet. De locatie is voorzien van 4 gemeenschappelijke woonkamers waar je kan samen komen met andere bewoners en begeleiding om bijvoorbeeld te koken en te eten. Het is ook mogelijk om in je eigen appartement te eten.

Adres
Lelie
2215 ZC Voorhout

Begeleiding

De begeleidingsvragen worden afgestemd op de individuele vraag van de bewoner. Samen met jou wordt er gekeken wat hier in nodig is. De begeleiding kan je helpen met het bevorderen van zelfstandigheid om zo zelf goede keuzes te maken. De begeleiding doet dit onder meer door het stimuleren van het eigen initiatief en het verbeteren van vaardigheden. Het doel is om daarmee de invloed op het eigen leven van de bewoner te vergroten en deze beter in staat is om goede keuzes te maken.

"In Voorhout is het fijn wonen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons