Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Julianadorp

Landbouwstraat

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, NAH

Locatietype

Logeren en opvang, Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Atelier, Winkel, Dagcentrum, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Landbouwstraat is een woonlocatie in Julianadorp. Bij Landbouwstraat wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) of een ernstig meervoudige beperking (EMB). Je kan hier ook komen logeren.

Wonen bij Landbouwstraat

We wonen hier met achttien mensen. We hebben ook een logeerkamer. Je hebt een eigen appartement met woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Er zijn drie aangepaste appartementen, voor mensen die extra zorg nodig hebben. Deze is bijvoorbeeld voorzien van een tillift.

Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamer. Hier kan je na het werk of de dagbesteding andere bewoners ontmoeten. Je kan ook je verhaal kwijt bij de begeleiding. We koken en eten hier samen. Je mag natuurlijk ook in je eigen appartement koken en eten. De begeleiding is er 24 uur per dag. Ze weten precies wat je nodig hebt. En helpen je als het nodig is.

Adres
Landbouwstraat 238
1787 AS Julianadorp

Uitzicht over de bollenvelden

Bij Landbouwstraat wonen we op de vijfde verdieping. Met uitzicht op bollenvelden en duinen. Vooral in de lente is dat prachtig. Dan zie je tulpenvelden in alle kleuren. Op de begane grond is er dagbesteding. Overdag kan je hier naar toe. Je kan ook naar een andere plek toe om te gaan werken.

De winkels zijn dichtbij. Je kan hier makkelijk lopen of met de fiets naar toe. Handig voor de boodschappen. Je kan ook gezellig een terrasje pakken in het dorp.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons