Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Ede

Laan van Kernhem

Doelgroep

Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Epilepsie, Geriatrische problematiek, geriatrische problematiek

Locatietype

Intensieve zorglocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Intensieve zorglocatie

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Laan van Kernhem is een intensieve zorglocatie in Ede. Bij Laan van Kernhem wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB) en ouderen. We wonen met 23 bewoners op de onderste twee verdiepingen van een appartementencomplex.

Wonen bij Laan van Kernhem

De begeleiders geven belevingsgerichte zorg. Ze weten precies wat je nodig hebt en houden goed rekening met je leeftijd. Wie boven woont heeft een zit/slaapkamer, een keukentje, douche en toilet. Er is daar een gemeenschappelijke ruimte waar je met elkaar kunt eten of koffiedrinken. De benedenverdieping is opgedeeld in twee wooneenheden met elk een gemeenschappelijke huiskamer. Als je daar woont, heb je een eigen zit/slaapkamer. Beneden is een snoezelruimte.

Adres
Laan van Kernhem 315a
6718 GW Ede

Begeleiding

De meeste bewoners hebben last van ouderdomskwalen. Er is 24 uur per dag zorg. De begeleiders kijken naar wat je nodig hebt om je goed te voelen. Er is altijd iemand op de locatie aanwezig. Ook 's nachts is er altijd iemand wakker om te helpen. Overdag gaan bewoners naar hun werk of de dagbesteding.

In Bennekom is er een buurtboerderij. Daar gaan sommigen naartoe. Je kunt ook naar de interne dagopvang. Daar is het gezellig samenzijn, koffiedrinken, eten en activiteiten ondernemen die bij je passen. Voor de meeste bewoners is het lastig om de pedicure, de kapper en de huisarts te bezoeken. Daarom komen zij naar ons toe.

"Bij de interne dagopvang kun je gezellig samenkomen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons