Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Nunspeet

Laan 19

Doelgroep

Ernstige meervoudige beperking, Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Epilepsie, Visuele beperking, Dementie

Locatietype

Intensieve zorglocatie, Logeren en opvang, Woonlocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor deze locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Laan is een locatie in Nunspeet waar zowel intensieve zorg als zorg aan mensen met een of matige verstandelijke beperking wordt gegeven. Bij de Laan wonen met 26 mensen in vier woongroepen. Laan is ook een woonlocatie waar je kunt wonen met een lichtere beperking.

Wonen bij Laan

Iedereen heeft een eigen woning met alles wat je nodig hebt bij de Laan. Een van de vier groepen is speciaal voor mensen met een zwaardere zorgvraag. Zij wonen niet in een eigen woning.

Intensieve zorglocatie

De zeven mensen die een zwaardere zorgvraag hebben, wonen samen in een groep. Zij hebben een plafondtilsysteem, een hoog/laagbad, extra brede deuren. Hier krijg je intensieve verzorging en verpleging.

Zorg op maat

Het bijzondere aan de Laan is dat je heel zelfstandig bent, maar ook samen met anderen veel doet. De begeleiders bieden zorg op maat. Je kunt hulp krijgen in je eigen woning. Maar ook in de groep, samen met anderen. Heel veel kan, maar niets moet.

Adres
Laan 19
8071 JG Nunspeet

Gemeenschappelijke woonkamer

We koken met elkaar in de keuken van de gemeenschappelijke woonkamer. Het is gezellig om samen te eten, maar het mag ook in je eigen appartement. Als je wilt, kun je bezoek ontvangen op je eigen kamer. Of op het grote terras als het mooi weer is. Het is heerlijk wonen in Nunspeet. We gaan veel naar het dorp toe. Om te zwemmen of om naar de bibliotheek te gaan. Je kunt lid worden van veel verenigingen en sportclubs. Ook kun je in Nunspeet naar de kerk.

"Je bent veel samen maar kan helemaal zelfstandig zijn als je wil!"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons