Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Monster

Kruithoff

Doelgroep

Ouderen, Verstandelijke beperking

Specialisme

Auditieve beperking, Visuele beperking

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Snoezelruimte, Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk, Activiteitencentrum

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kruithoff 21/23 is een woonlocatie in Monster. Bij Kruithoff 21/23 wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont hier heel zelfstandig. Er is altijd een begeleider die je helpt als het nodig is.

Wonen bij Kruithoff 21/23

We wonen op de bovenste verdieping. Met vier mensen. We wonen boven een andere woonlocatie. Op deze locatie is altijd begeleiding aanwezig. Bij ons in de woning is de begeleiding alleen aanwezig aan het eind van de middag en de avond.

We vinden het gezellig om in de gemeenschappelijke woonkamer en keuken samen te koken en te eten. Je mag natuurlijk ook op je eigen kamer koken en eten. We hebben ook een balkon. Hier kan je heerlijk van de zon genieten. Je eigen kamer mag je helemaal zelf inrichten. Je hebt een eigen toilet en de badkamer deel je met een andere bewoner.

Adres
De Kruithoff 1
2681 AR Monster

Hulp bij zelfstandig wonen

We doen onze eigen boodschappen. Koken en schoonmaken doen we zelf. Natuurlijk is de begeleiding er altijd om je te ondersteunen. Als je nieuwe dingen wil leren en jezelf ontwikkelen dan zoeken we altijd manieren om je daarbij te ondersteunen.

Loop je de oprijlaan af, dan sta je bijna direct in het centrum van Monster. We wonen vlakbij het strand waar je heerlijk kunt uitwaaien en genieten. We vinden het gezellig als je een keer langs komt om te kijken!

"We hebben een prachtige tuin waar je lekker kunt wandelen"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons