Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Kruithoff

Kruithoff

Kruithoff 21/23 is een woonlocatie in Monster. Bij Kruithoff 21/23 wonen mensen met een verstandelijke beperking (VB). Je woont hier heel zelfstandig. Er is altijd een begeleider die je helpt als het nodig is.

Wonen bij Kruithoff 21/23

We wonen op de bovenste verdieping. Met vier mensen. We wonen boven een andere woonlocatie. Op deze locatie is altijd begeleiding aanwezig. Bij ons in de woning is de begeleiding alleen aanwezig aan het eind van de middag en de avond.

We vinden het gezellig om in de gemeenschappelijke woonkamer en keuken samen te koken en te eten. Je mag natuurlijk ook op je eigen kamer koken en eten. We hebben ook een balkon. Hier kan je heerlijk van de zon genieten. Je eigen kamer mag je helemaal zelf inrichten. Je hebt een eigen toilet en de badkamer deel je met een andere bewoner.

Hulp bij zelfstandig wonen

We doen onze eigen boodschappen. Koken en schoonmaken doen we zelf. Natuurlijk is de begeleiding er altijd om je te ondersteunen. Als je nieuwe dingen wil leren en jezelf ontwikkelen dan zoeken we altijd manieren om je daarbij te ondersteunen.

We hebben een prachtige tuin waar je lekker kunt wandelen. Loop je de oprijlaan af, dan sta je bijna direct in het centrum van Monster. We wonen vlakbij het strand waar je heerlijk kunt uitwaaien en genieten. We vinden het gezellig als je een keer langs komt om te kijken!

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina