Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Krommewijk

Krommewijk

De Krommewijk is een woonlocatie in Stadskanaal voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB).

Wonen bij Krommewijk in Stadskanaal

Bij de Krommewijk wonen 24 mensen verdeeld over drie verdiepingen met grote appartementen en op iedere verdieping een algemene woonkamer. Op de begane grond wonen de mensen die de begeleiding op korte afstand nodig hebben. Op de eerste en tweede verdieping wonen de mensen die alleen aansturing nodig hebben in hun dagelijkse leven en meer zelfstandig zijn.

De locatie staat in een mooie nieuwe wijk met veel water, bossen en wandelpaden. Op de Krommewijk zie je onze bewoners regelmatig de hengels uitslaan.

Innovatieve locatie

De Krommewijk is voorzien van allemaal innovatieve snufjes. Zo is er een uitluistersysteem waar allerlei toevoegingen in kunnen worden gedaan zoals een systeem waarmee epileptische aanvallen gezien kunnen worden. Ook hangt er op ieder appartement een noodknop en een schermpje zodat er gezien kan worden wie er voor de buitendeur staat. Deze innovaties zorgen ervoor dat je nog zelfstandiger en veiliger kunt wonen.

Het huis waar je woont is een plek waar je elke dag komt. We vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn en woont zoals jij dat wilt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina