Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Korte Water

Korte Water

Korte Water is een woonlocatie in Amsterdam. Bij Korte Water wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB).

Woonlocatie Korte Water

Wil je graag zelfstandig wonen in Amsterdam? En heb je daarbij begeleiding nodig? Misschien is Korte Water iets voor jou! Je hebt je eigen appartement met één of twee kamers. Een eigen keuken, douche en toilet. Wat je zelfstandig kunt, doe je alleen. Als je hulp nodig hebt, helpt de begeleiding je. Hierover maken we samen afspraken. De afspraken gaan over dagbesteding en vrije tijd. Je inkomsten en uitgaven. Over eventuele schulden. Hoe je jezelf verzorgt en je gezondheid. Over je relaties en veiligheid.

Dagbesteding

We helpen je bij het leren van nieuwe vaardigheden. Dagbesteding is verplicht als je bij ons woont. Daar leer je vaardigheden. Zo kun jij het beste uit jezelf halen. En dat geeft je zelfvertrouwen. Een inkomen is ook verplicht. Zo kun je elke maand je rekeningen betalen. Op de dagen dat je (nog) geen werk hebt, volg je een programma in Korte Water. Ook hebben we een huiskameroverleg en cliëntenraad. We vinden het belangrijk om samen te bespreken wat nodig is. Zo maken we Korte Water voor iedereen een leuke plek om te wonen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina