Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Korte Rille

Korte Rille

Korte Rille is een intensieve zorglocatie in Kampen. Bij de Korte Rille wonen kinderen en jongeren met een lichte verstandelijke beperking (LVB), een verstandelijke beperking (VB), een ernstige meervoudige beperking (EMB) of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Sommige van ons hebben ook een lichamelijke beperking. Je kan hier wonen tot je 18 jaar bent. Daarna zoeken we samen met jou en je ouders een andere woning. Waar jij je thuis voelt.

Wonen bij Korte Rille

We wonen hier met negentien kinderen en jongeren. We hebben drie groepen. Je komt in de groep die het beste bij je past. Iedere groep heeft een gezellige gemeenschappelijke woonkamer. Met lekkere banken, een televisie en een spelcomputer. We hebben ook een speeltuin. Hier kan je lekker buitenspelen.

Je hebt een eigen slaapkamer. Die mag je inrichten zoals je zelf wilt. Daar heb je privacy en kan je heerlijk tot rust komen. Overdag ga je naar school. De begeleiding brengt je weg en haalt je op. We wonen in een rustige woonwijk van Kampen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina