Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Korenburgh

Korenburgh

De Korenburgh is een woonlocatie in Nunspeet. Bij ons kan je wonen met een verstandelijke beperking (VB) of een licht verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij De Korenburgh

Bij De Korenburgh heb je een eigen appartement. Met huiskamer, keuken en douche en wc. Als je gezelligheid wilt, kom je naar het steunpunt. We hebben voor iedere groep van zeven bewoners een steunpunt. Het steunpunt is een leuke huiskamer. Daar kun je samen eten. Maar je mag natuurlijk ook in je appartement eten.

In het weekend doen we leuke dingen, denk bijvoorbeeld aan een high tea. Iedere avond is er begeleiding. In de nacht is er een slaapwacht aanwezig. De begeleiders helpen je bij het zelfstandig wonen. Bij het huishouden. Bij je administratie. En bij de omgang met familie, vrienden en buren. Precies waar jij het nodig hebt.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina