Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Oldebroek

Kooiveen

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek, Psychiatrische problematiek, Epilepsie, Visuele beperking

Locatietype

Logeren en opvang, Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Appartement, Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Het Kooiveen is een 24-uurs woonlocatie in Oldebroek voor volwassenen met een matige of lichte verstandelijke beperking (LVB).

Wonen bij Kooiveen


Er wonen negen bewoners op het Kooiveen. En er is één logeerplek. Iedereen heeft een eigen appartement dat je naar je eigen smaak in kunt richten. In het appartement zijn een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer. We hebben een gemeenschappelijke woonkamer en keuken waar gekookt wordt. Iedereen mag hiervan gebruik maken en aanschuiven bij koffie- en eetmomenten. Natuurlijk mag je ook eten in je eigen appartement.

Oldebroek


Oldebroek is leuk om te wonen. Het is een mooi en rustig dorp op de Veluwe. Op het dorp zit een klein winkelcentrum. Ook verschillende sportactiviteiten zijn aanwezig. Oldebroek ligt tussen Elburg en Wezep in en deze plaatjes zijn goed te bereiken op de fiets.

Familie en vrijwilligers


Familie en vrijwilligers zijn uiteraard altijd welkom, op je appartement of in de gezamenlijke ruimte. Vrijwilligers kunnen meehelpen in de tuin, maken gezellige uitstapjes of zijn aanwezig tijdens de crea-avonden op het Kooiveen. Ook hebben we vrijwilligers die individueel activiteiten doen.

Wil je het Kooiveen van binnen zien of wil je een appartement zien? Bel ons, dan maken we een afspraak.

Adres
Kooiveen 3G
8096 MH Oldebroek

Begeleiding

Waar nodig krijg je begeleiding. Dit kan bij je thuis, maar ook tijdens het koken of het schoonmaken. Overdag ga je naar het werk of de dagbesteding. Als je thuis komt zijn de vaste begeleiders er. 's Morgens is er begeleiding aanwezig van 7.00-10.30 uur en ’s middags vanaf 15.00 - 22.00 uur. In de nacht is er een wakende dienst aanwezig. De zorg is afgestemd op de behoefte van de cliënten.

"We hebben een gemeenschappelijke woonkamer"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons