Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Emmeloord

Kometenlaan

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kometenlaan is een woonlocatie in Emmeloord. Hier wonen mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). De Kometenlaan is een vrijstaand gebouw met drie verdiepingen en ligt centraal.

Wonen bij Kometenlaan

In het gebouw wonen negentien mensen. Iedereen heeft een eigen appartement, waar ieder heel erg trots op is. Je hebt een eigen voordeur en postbus. Er is een uitluistersysteem zodat je kunt zien wie er voor je voordeur staat. Ook zijn er twee ontmoetingsruimtes in het gebouw.

Ontmoetingsruimtes

Bij de ontmoetingsruimtes kun je samen koken, eten en koffiedrinken. Er zijn twee mooie terrassen waar we heerlijk buiten kunnen zitten. Overdag gaan de meeste bewoners naar de dagbesteding of de werkplaats. De begeleiding is vanaf 15.30 uur aanwezig tot de volgende ochtend 10.00 uur. Begeleiding vindt plaats in jouw appartement.

Adres
Kometenlaan 8
8303 CN Emmeloord

Ondersteuningsplan

Samen bespreken we waar je hulp bij nodig hebt. Wat je nog wilt leren en wat je doelen zijn. We maken daar afspraken over. Dit schrijven we op in jouw ondersteuningsplan.

Regelmatig doen we leuke activiteiten. Met een vrijwilliger gaan we soms knutselen of bloemstukjes maken. In het dorp is veel te doen. Daar gaan we regelmatig naartoe. Er zijn veel verenigingen en sportclubs. Je kunt er zwemmen, dansen of sporten. Meestal gaan we op zaterdag naar het dorp. Dat is heel gezellig.

"We doen vaak leuke activiteiten samen!"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons