Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Knijptang

Knijptang

De Knijptang is een woonlocatie in Harderwijk. Hier wonen zes mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB). Je woont hier midden in de maatschappij.

Wonen bij De Knijptang

De begeleiders zijn er in de namiddag. We helpen je zo zelfstandig mogelijk te leven. We helpen je vooral met heel praktische dingen. Zoals je administratie, het schoonhouden van je appartement en de boodschappen. Ook praten we met je over de omgang met anderen.

Gemeenschappelijke woonkeuken

Je hebt je eigen appartement midden in het centrum van Harderwijk. En helemaal voor jezelf. Met een woonkamer, keukentje, slaapkamer en badkamer. Daar kun je het leven leiden dat jij zelf wilt. We delen met zijn allen ook een woonkeuken. Als je wilt kun je daar samen koken en eten. Je mag natuurlijk ook zelf koken in je appartement.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina