Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Rijssen

Klaverblad

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, NAH

Locatietype

Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Klaverblad is een woonlocatie in Rijssen. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Klaverblad ligt op het terrein van de Welle. De Welle hoort bij het Reggeland Zorgvoorzieningen.

Wonen bij Klaverblad


Alle bewoners hebben een mooi en ruim appartement met een eigen zitkamer, slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. In de zomer zitten we vaak samen in de gezellige tuin. Het Klaverblad is een stichting: Vrienden van het Klaverblad. Deze is opgericht door de belangenbehartigers. Zij zijn heel betrokken bij alles wat zich bij de locatie afspeelt. Er wonen in totaal zes mensen. Vier dames wonen geschakeld.

Ondersteuning


Daarbuiten ontvangen twee bewoners ondersteuning van en door het team. De ondersteuning is gericht op het aansluiten bij dat wat jij nodig hebt. Over de wijze van die ondersteuning maken we samen afspraken.

Adres
H.J. Van Opstallstraat 63/69
7462 DL Rijssen

Samen eten

Bewoners koken in hun eigen appartement. Ongeveer twee keer per week wordt er samen gegeten. Iemand kookt dan voor de rest van de groep. In de gemeenschappelijke ruimte kun je met elkaar de dag bespreken als je thuiskomt van werk of dagbesteding. Dichtbij het Klaverblad vind je een supermarkt, kerk en andere voorzieningen.

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons