Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Klaverblad

Klaverblad

Klaverblad is een woonlocatie in Rijssen. Hier wonen mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB) of een verstandelijke beperking (VB). Het Klaverblad ligt op het terrein van de Welle. De Welle hoort bij het Reggeland Zorgvoorzieningen.

Wonen bij Klaverblad


Alle bewoners hebben een mooi en ruim appartement met een eigen zitkamer, slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. In de zomer zitten we vaak samen in de gezellige tuin. Het Klaverblad is een stichting: Vrienden van het Klaverblad. Deze is opgericht door de belangenbehartigers. Zij zijn heel betrokken bij alles wat zich bij de locatie afspeelt. Er wonen in totaal zes mensen. Vier dames wonen geschakeld.

Ondersteuning


Daarbuiten ontvangen twee bewoners ondersteuning van en door het team. De ondersteuning is gericht op het aansluiten bij dat wat jij nodig hebt. Over de wijze van die ondersteuning maken we samen afspraken.

Samen eten


Bewoners koken in hun eigen appartement. Ongeveer twee keer per week wordt er samen gegeten. Iemand kookt dan voor de rest van de groep. In de gemeenschappelijke ruimte kun je met elkaar de dag bespreken als je thuiskomt van werk of dagbesteding. Dichtbij het Klaverblad vind je een supermarkt, kerk en andere voorzieningen.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina