Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Emmeloord

Kinderboerderij Emmelerbos

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking, Moeilijk verstaanbaar gedrag, Verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme

Locatietype

Werk en dagbesteding

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Werk en dagbesteding

Contact opties

Hoe kunnen we je helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Kinderboerderij Emmelerbos is een intensieve zorglocatie in Emmeloord. Bij het Emmelerbos geven we werk en dagbesteding aan mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), verstandelijke beperking (VB) en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG).

Dagbesteding Kinderboerderij Emmelerbos

Je werkt hier op een kinderboerderij. Je kunt de dieren voeren en aaien. Natuurlijk zorgen we er ook voor dat de stallen en de tuin er picobello uitzien. Het meeste werk is superleuk. Sommige klusjes zijn niet zo leuk, zoals het opruimen van poep. Maar dat hoort er ook bij. Het werk is erg afwisselend.

Adres
Banterweg 2c
8302 AC Emmeloord

Verzorgen van dieren

Natuurlijk leer je hier hoe je dieren moet verzorgen. Op de kinderboerderij hebben we geiten, herten, een ezel, een koe, cavia’s, kippen, konijnen en nog veel meer dieren. Daarnaast ondersteunen we je in het samenwerken met anderen, het omgaan met mensen en het opkomen voor jezelf.

We zijn een leuke club. We werken hard. Maar natuurlijk is er ook tijd voor gezelligheid. En weet je wat ook leuk is? Er worden in het Emmelerbos allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals dierendag en het schaapscheerdersfeest. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs.

"We willen dat je je bij ons veilig voelt"

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons