Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Katshuis Wonen

Katshuis Wonen

Katshuis Wonen is een woonlocatie in Terneuzen voor mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking en een complexe zorgvraag.

Katshuis Wonen in Terneuzen

De locatie bestaat uit twee woongroepen met in totaal twaalf bewoners. De leeftijd varieert van begin dertig tot halverwege de veertig. Er zijn twee gemeenschappelijke woonkamers met keuken en iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De meeste bewoners gaan op doordeweekse dagen naar dagbesteding, bij bewoners die een of meerdere dagen geen dagbesteding hebben is er begeleiding mogelijk op locatie. De woning beschikt over twee grote tuinen en een snoezelbadkamer. Begeleiding is in principe altijd aanwezig, in de nachten is er een slaapdienst.

Activiteiten in de buurt

Locatie Katshuis Wonen ligt in een rustige groene wijk. Het park bij de Kreek is op loopafstand, waar ook een schitterende kinderboerderij aanwezig is, met tal van dieren. Aan de andere kant van de locatie is het winkelcentrum op loopafstand, waar naast enkele supermarkten ook flink wat andere winkels aanwezig zijn. Op de weidse boulevard van Terneuzen is het, zeker in de zomer, heerlijk vertoeven aan de Westerschelde. En vanwege de ligging is België ook relatief makkelijk bereikbaar.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina