Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Terneuzen

Katshuis Appartementen

Doelgroep

Lichte verstandelijke beperking

Specialisme

Autisme, Psychische problematiek

Locatietype

Ontmoetingsplek, Woonlocatie

Faciliteiten

Parkeergelegenheid, Lift, Rolstoeltoegankelijk

Woonvorm

Eigen zit/slaapkamer, Gemeenschappelijke ruimte, Eigen sanitair, Eigen keukenblok, Gedeeld sanitair

Contact opties

Hoe kunnen we u helpen?

Aanmelden voor locatie [javascript protected email address] Bellen naar Clientbureau Contact voor leveranciers

Katshuis appartementen is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) die vrij zelfstandig leven. De leeftijd van de bewoners varieert van 25-45 jaar.

Wonen bij Katshuis appartementen


De locatie bestaat uit zeven luxe appartementen. Er is een de gezamenlijke ontmoetingsruimte met keuken en een groot balkon (ook wel steunpunt genoemd) en een ruimte voor de fietsen. Sommige bewoners rijden auto en voor hen is er een ruime parkeerplaats aanwezig. De begeleiding werkt vanuit het steunpunt. Overdag gaan de bewoners over het algemeen naar hun werk. Het Katshuis appartementen is gelegen aan de locatie Katshuis wonen. Het zijn gescheiden locaties. Echter wanneer er geen begeleiding aanwezig is op de appartementen, kunnen bewoners altijd bij Katshuis wonen terecht. Ook 's nachts.

Adres
Van Diemenstraat 85
4535 AT Terneuzen

Activiteiten in de buurt

Het park bij de Kreek is op loopafstand, waar ook een schitterende kinderboerderij aanwezig is, met tal van dieren. Aan de andere kant van de appartementen is het winkelcentrum op loopafstand, waar naast enkele supermarkten ook flink wat andere winkels aanwezig zijn. Op de weidse boulevard van Terneuzen is het, zeker in de zomer, heerlijk vertoeven aan de Westerschelde. En vanwege de ligging is België ook relatief makkelijk bereikbaar.

"Locatie Katshuis appartementen ligt in een rustige groene wijk"
-

94,1%

van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'.

Hier vind je ons