Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Katshuis Appartementen

Katshuis Appartementen

Katshuis appartementen is een woonlocatie voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) die vrij zelfstandig leven. De leeftijd van de bewoners varieert van 25-45 jaar.

Wonen bij Katshuis appartementen


De locatie bestaat uit zeven luxe appartementen. Er is een de gezamenlijke ontmoetingsruimte met keuken en een groot balkon (ook wel steunpunt genoemd) en een ruimte voor de fietsen. Sommige bewoners rijden auto en voor hen is er een ruime parkeerplaats aanwezig. De begeleiding werkt vanuit het steunpunt. Overdag gaan de bewoners over het algemeen naar hun werk. Het Katshuis appartementen is gelegen aan de locatie Katshuis wonen. Het zijn gescheiden locaties. Echter wanneer er geen begeleiding aanwezig is op de appartementen, kunnen bewoners altijd bij Katshuis wonen terecht. Ook 's nachts.

Activiteiten in de buurt


Locatie Katshuis appartementen ligt in een rustige groene wijk. Het park bij de Kreek is op loopafstand, waar ook een schitterende kinderboerderij aanwezig is, met tal van dieren. Aan de andere kant van de appartementen is het winkelcentrum op loopafstand, waar naast enkele supermarkten ook flink wat andere winkels aanwezig zijn. Op de weidse boulevard van Terneuzen is het, zeker in de zomer, heerlijk vertoeven aan de Westerschelde. En vanwege de ligging is België ook relatief makkelijk bereikbaar.

Contact en aanmelden

Wil je weten wat er voor jou mogelijk is of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

0800 - 0830

Gemeten kwaliteit

'94,1% van de cliënten geeft aan dat Philadelphia Top! of Goed helpt om hen het beste uit zichzelf te laten halen'. Lees hier hoe wij er voor zorgen dat de kwaliteit van zorg altijd voorop staat

Deel deze pagina